Moeder Aarde is een officieel erkende leerwerkplaats - Aequor - en biedt daarom plek aan stagiares. Je bent hier het best op je plek als je wil starten vanuit het leren van het ambacht vilt maken. En meer wil leren over het materiaal waar we mee werken, wol van het bescheiden schaap met vele goede kwaliteiten. En in de magische wereld van het vilt wil duiken met ze'n oneindige mogelijkheden, waar zo weinig voor nodig is.
Hetgeen je maakt, doet, organiseert is in het kader van de opdrachten van school. Daarbij wordt er begeleiding geboden aan jouw weg in het ambacht en welke mogelijkheden je voor de toekomst ziet.

Er zijn ook stagemogelijkheden op maat mogelijk.
Laat graag je wensen horen.

Het is mogelijk om met een groep een programma naar wens samen te stellen. De mogelijkheden variŽren van een vriendinnenfeest tot teambuildingactiviteiten. Maar ook aan begeleidende mensen, de manier van vilten, voor hun doelgroep te leren.
Het kan ook een gemeenschappelijk project zijn en/of in een bepaald thema.

De werkplaats biedt aan mensen in een herstel- of reintegratieperiode een geduldige en warme plek waar men weer toekomt aan eigen creativiteit in een sfeer waar ieders eigenheid als vanzelf wordt gerespecteerd.


Er wordt ook lesgegeven op andere locatie zowel nationaal als internationaal.naar boven naar boven